Στον «αέρα» η νέα ιστοσελίδα www.algon.gr

Δελτίο Τύπου

Στον «αέρα» η νέα ιστοσελίδα www.algon.gr  
& η Facebook page @algongreece
του αναλγητικού Algon®

 

Αθήνα, 17 Οκτωβρίου 2016. Τη νέα ιστοσελίδα του ιστορικού ελληνικού αναλγητικού-αντιπυρετικού Algon® ανήρτησε στο διαδίκτυο, πολύ πρόσφατα, η φαρμακευτική εταιρεία Valeant/PharmaSwiss Hellas. Το νέο website, http://www.algon.gr, προσφέρει ολοκληρωμένη και εύκολα προσβάσιμη online ενημέρωση, σχετικά με τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά του Algon®, αλλά και θέματα που αφορούν στις διάφορες μορφές πόνου, την πρόληψη, την αντιμετώπιση και την ανακούφισή τους.

Το νέο διαδικτυακό σπίτι του Algon® είναι πλήρως λειτουργικό και εικαστικά σύγχρονο, με πλούσιο περιεχόμενο και φιλικά προς τον χρήστη μενού και λειτουργίες. Έμφαση έχει δοθεί, ώστε η ιστοσελίδα να είναι τεχνικά συμβατή με όλα τα λειτουργικά περιβάλλοντα πλοήγησης, όπως αυτά των smartphones, των tablets και, φυσικά, των προσωπικών υπολογιστών.

Το περιεχόμενο του www.algon.gr περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη παρουσίαση του αναλγητικού-αντιπυρετικού Algon®: γενική φαρμακοτεχνική περιγραφή, ενδείξεις, μηχανισμό δράσης για τις 3 δραστικές ουσίες του, δοσολογία, τρόπο χορήγησης και το φύλλο οδηγιών του σκευάσματος, σε εκτυπώσιμη μορφή, όπου αναγράφονται οι αντενδείξεις και οι ειδικές προφυλάξεις και προειδοποιήσεις κατά τη χρήση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επισκέπτης της σελίδας μπορεί να μάθει για την 60χρονη ιστορία του Algon®, μέσα από ένα διαδραστικό timeline, που αφηγείται όλες τις σημαντικές στιγμές του προϊόντος (http://algon.gr/h-istoria-tou-algon). Επίσης, το site φιλοξενεί ενδιαφέροντα videos, ανάμεσα στα οποία, αυτό που παρουσιάζει οπτικοποιημένη την ιστορία του Algon®, από την εποχή που ο Ιπποκράτης «συνταγογραφούσε» σαλικυλικό οξύ από φύλλα ιτιάς, για τη θεραπεία των πόνων, μέχρι τη σημερινή κυκλοφορία του στην ελληνική αγορά, από τη Valeant/PharmaSwiss Hellas.

Διευρυμένο είναι το περιεχόμενο της σελίδας και σε ό,τι αφορά στα διάφορα είδη και τις αιτίες πόνου, για τα οποία το Algon® ενδείκνυται: πονοκέφαλοι, νευραλγίες, μυϊκοί πόνοι, αρθραλγίες, πονόδοντοι, πόνοι περιόδου. Εδώ, ο χρήστης θα βρει χρήσιμες, πρακτικές συμβουλές για την πρόληψη, αντιμετώπιση και ανακούφιση αυτών των πόνων. Αντίστοιχα, μπορεί να ενημερωθεί για τον πυρετό, το κρυολόγημα και τη γρίπη. Το περιεχόμενο υποστηρίζεται από φωτογραφικό υλικό, ενημερωτικά graphics και πίνακες, για την πληρέστερη κατανόηση της πληροφορίας. Η ιστοσελίδα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μπορούν να στείλουν τις δικές τους ερωτήσεις, για τα προβλήματα πόνου που τους απασχολούν, ώστε να λαμβάνουν εξειδικευμένες συμβουλές – απαντήσεις από το επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας.

Αναγνωρίζοντας τη δυναμική επικοινωνίας των Μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και παράλληλα με τη νέα ιστοσελίδα, το Algon® εγκαινιάζει την παρουσία του στο Facebook, με τη λειτουργία FB page, www.facebook.com/algongreece . Στόχος ο ζωντανός διάλογος με το κοινό και η άμεση διάχυση της πληροφορίας σχετικά με το προϊόν και τα θέματα αντιμετώπισης του πόνου. Η κοινότητα του Algon® στο Facebook μπορεί πλέον να μοιράζεται σκέψεις και εμπειρίες, να μαθαίνει περισσότερα για θέματα πρόληψης, ενδιαφέρουσες ειδήσεις για τα νέα προϊόντα Algon® στο μέλλον, να λαμβάνει συμβουλές υγείας και ευεξίας, να συμμετέχει σε διαγωνισμούς.

Με τα δύο αυτά νέα Μέσα Επικοινωνίας, το Algon® και η Valeant/PharmaSwiss Hellas φιλοδοξούν να προσφέρουν στον ασθενή-καταναλωτή μια ενεργή, έγκυρη και πάντα ενημερωμένη πλατφόρμα πληροφόρησης, που θα συμβάλλει σε μια καθημερινότητα πιο ήρεμη και ευχάριστη, ανακουφισμένη από πόνους.