ΤΟ ALGON® ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ

  • Το Algon® έγινε χορηγός του  «Οδηγού Βασικών Πρώτων Βοηθειών» ο οποίος εκδίδεται υπό την εποπτεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
  • Ο Οδηγός εκδόθηκε  σε μορφή αφίσας και διανεμήθηκε σε καθηγητές και δασκάλους 12.000 σχολείων της Αττικής.
  • Επίσης εκδόθηκε σε μορφή mini booklet και διανεμήθηκε σε καθηγητές και δασκάλους καθώς και σε μαθητές  κατά τη διάρκεια σεμιναρίων σχετικά με τις πρώτες βοήθειες.
  • To booklet είναι ένα χρήσιμο εργαλείο ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ σχετικά με την παροχή πρώτων βοηθειών και είναι σημαντικό ότι χορηγείται από το Algon®.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός είναι ο μεγαλύτερος μη κυβερνητικός οργανισμός στην Ελλάδα με σύνθετο έργο που βασίζεται στην εθελοντική δράση και την άμεση ανταπόκριση των πολιτών. Κινητοποιείται στοχεύοντας πάντα στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου σε περιόδους πολέμου και ειρήνης, στηρίζοντας τραυματίες, ασθενείς, πρόσφυγες, ηλικιωμένους, ανθρώπους με οικονομικές δυσκολίες και άτομα από κάθε ευάλωτη ομάδα του πληθυσμού. Η δράση του έχει συνδεθεί με την επαγρύπνηση, την αλληλεγγύη και τη φιλαλληλία και είναι συνώνυμη της αφιλοκερδούς προσφοράς και της ανιδιοτέλειας.